The smart Trick of prefabrik That Nobody is Discussing

Wiki Article

Prefabrik ev yaşam alanları birbirinden farklı zevk ve standartlarda olabildiğinden müşterilerimizde birbirinden farklı ekipmanlar kullanmak istediğinden bazen firmaların gönderdiği ürünlerin markalarını yada tasarımlarını istemediklerinden işin bitiş süresi ve maliyeti artmaktadır. Bu nedenle diğer ince detaylar müşteri tarafına bırakılmaktadır. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları veren firmalardan çOkay detaylı bir şekilde anlaşma yapmalısınız. Kullanılacak ısıtma soğutma tesisatının markasından, nakliye ve vinç maliyetlerine kadar.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Prefabrik evlerin üretimi sırasında kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi, yaşam alanlarının konforunu ve dayanıklılığını artworkırır.

Modern-day tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Villa tipi bir evde oturmak isteyenler prefabrik ev modelleri arasından seçim yaparak yıllar boyunca hayalini kurdukları standartta bir evin sahibi olabiliyorlar.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çOkay keyifli.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar malzemesi konulmaktadır. Daha yüksek yalıtım prefabrik ve A sınıfı yangın güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi çanakkale prefabrik ev fiyatları olarak taş yünü kullanılmaktadır.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra çanakkale prefabrik ev modelleri ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının edirne prefabrik ev fiyatları en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çAlright daha yüksek yalıtım sağlar.

Edirne’de, farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden prefabrik ev çeşitleri, hem kırsal alanlarda yazlık ev olarak hem de şehir merkezinde konut olarak tercih edilebilmektedir.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çok daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte kırklareli prefabrik ev edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Report this wiki page